Nieuwe Boxspring? Nu ook op afspraak.

boxspring specialist pand

Juist in deze tijden, is een goede nachtrust het belangrijkste wat er is. Dit zorgt bewezen voor een betere afweer, meer energie overdag en meer controle over je gewicht. Als je niet tijdens de gewone openingstijden wil of kan komen, dan kun je tegenwoordig ook een afspraak buiten deze tijden maken. U heeft dan de winkel voor u alleen. Achteraf zult u ook altijd blij zijn met het uitgezochte bed. Dit komt door de 90 dagen slaapgarantie. Dank zij de goede adviezen, is dit gelukkig zelden nodig. Dankzij de grote en ruim opgezette showroom, is uw ideale boxspring altijd te vinden. Er zijn 2 etages vol bedden. Deze 2de etage kunt u per trap of via de lift bereiken.

Het team van Boxspringspecialist van der Horst geeft u altijd een goed advies wat bij u past. Aangezien ieder mens verschillend is, dan kunnen deze toch niet allemaal op hetzelfde soort bed goed ondersteund liggen. Vindt u uw bed te warm of te koud, te hard of te zacht, geef dit gerust aan. Zij kunnen dan rekening houden met uw wensen.

Wat is een boxspring nu eigenlijk?

Boxspring is een Engels woord. Als je het woord in 2-en knipt is het een “box with springs”. Letterlijk dus een doos met stalen veren er in. Als de matras op een boxspring ligt, dan kan de matras precies op de plek waar het nodig is zijn druk kwijt. Hierdoor ontstaat een uniek ligcomfort. LET OP: een gestoffeerde houten kist die in sommige gevallen nog zelf door u gemonteerd moet worden is dus GEEN boxspring. Helaas wordt dit wel in veel advertenties en winkels zo aangeboden als boxspring, in feite zou dit alleen box mogen heten.