Koop lokaal, juist nu!

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen. Het coronavirus houdt iedereen stevig in zijn greep. En we zijn er helaas nog niet van af. Het is dan ook belangrijk dat iedereen elkaar zo goed mogelijk steunt, en dat we er alles aan doen om het aantal besmettingen zoveel mogelijk terug te dringen.

Corona zorgt ook voor een aanslag op onze economie. De horeca, de entertainmentsector en de reisbranche worden zwaar getroffen. Ook veel lokale ondernemers het soms (erg) zwaar. Dit komt onder andere omdat steeds meer mensen de weg naar de internetwinkels gevonden lijken te hebben. Logisch want moet iedereen zijn/haar reisbewegingen zoveel mogelijk moeten beperken, maar funest voor de lokale ondernemer.

Juist in deze tijd is het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk lokaal te kopen. Dit kan vaak ook via internet of de telefoon. Daar waar een (winkel)bezoek gewenst is doen de lokale ondernemers er alles aan om u veilig te kunnen ontvangen.

Zo hebben we bij Van der Linde voor wonen en slapen alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen om iedereen in alle rust en veiligheid deskundig te kunnen adviseren. Wij houden afstand, dragen mondkapjes, reinigen zeer regelmatig onze handen en blijven thuis als we corona achtige gezondheidsklachten hebben. Uiteraard vragen wij aan al onze klanten om het zelfde te doen.

Mocht u toch nog twijfelen of vragen hebben, bel dan gerust naar 0182 612373 voor meer informatie. Dit nummer kunt u ook bellen om een afspraak met ons te maken.

Wij zien u graag in onze winkel aan de Dorpstraat 38 of op www.vanderlinde-waddinxveen.nl.