Koop lokaal: Geniet van het binnenblijven met een nieuwe kleur in huis

Zo veel mogelijk thuisblijven, dat is het advies van de rijksoverheid in verband met de coronacrisis. Binnen zijn wordt meteen een stuk aangenamer als je de juiste sfeer in huis creëert. Kleuren spelen hierin een grote rol. Een goed moment om weer eens de kwast over de muur te (laten) halen. Voor kleur- en stylingadvies en alle benodigdheden om van je huis een nieuw thuis te maken, kun je terecht bij behangen verfspeciaalzaak Visser & Zn. in Waddinxveen. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit producten die ze aanbieden en de persoonlijke aandacht die iedere klant krijgt.

“Kleur is weer helemaal terug, ook in de woonkamer. Zelfs het plafond wordt af en toe in de kleur van de wand meegenomen. De trendkleur op dit moment is groen, maar ook petrol en pruimenroze komen steeds meer op”, zegt styliste Anja Visser. Samen met haar man Johan en zoon Christaan runt Anja vol overgave het familiebedrijf. “De betonlook blijft populair, in onze winkel hebben we de prachtige kalkverfcollectie van l’Authentique in veel verschillende, stalen kleuren.”

De verfproducten van Sikkens zijn bij Visser & Zn. nu blijvend in prijs verlaagd met 25 procent. Daarnaast heeft de winkel een zeer uitgebreid assortiment behang van
kwaliteitsmerken zoals Arte, Masureel, Eijffi nger en vele anderen. Anja: “In de winkel hebben we een behangcollectie van zo’n 400 boeken met diverse soorten in ons
assortiment. We hebben altijd wel iets moois om een kamer volledig tot zijn recht te laten komen, van een kinderkamer tot thuiskantoor. Op de werkvloer geven onze collega’s Johan, Karin en Jeannette hier graag uitgebreid advies over. Collega Marije is op het moment aan het genieten van hun 3e kindje die verleden week geboren is”
Voor klanten die liever niet de deur uitgaan, kan het team van Visser & Zn. advies op afstand geven via (video)bellen en op aanvraag kunnen producten eventueel bezorgd
worden. Johan, Christiaan en Bob komen ook graag langs om de muur professioneel te behangen of te schilderen, natuurlijk met inachtneming van de coronamaatregelen.

“In verband met het coronavirus laten we niet meer dan drie klanten tegelijk binnen. Daarnaast lopen wij alles regelmatig af om zo schoon mogelijk te werken. Ook houden we rekening met de 1,5 meter afstandsregel van het RIVM”, vervolgt Anja. “Iedereen neemt de situatie voor wat het is, maar gelukkig weten de klanten onze verf- en behangspeciaalzaak nog steeds te vinden, dat vinden we bijzonder fijn.”

In samenwerking met www.hartvanwaddinxveen.nl