acties

OPW Kras & Winactie 2019

Veel prijzen en tweede kans met OPW Kras & Winactie

Tegelijk met de Sinterklaasintocht op 16 november start de OPW Kras & Winactie. Wie vanaf die datum bij de leden van het Ondernemers Platform Waddinxveen (OPW) met een winkel, restaurant of garagebedrijf koopt, die ontvangt tot en met 31 december 2019 per besteding van € 10,- een gratis kraslot. Op die manier maken klanten kans op één van de ruim 725 (!) leuke en mooie prijzen die het OPW en veel leden ter beschikking stellen. Het maximaal aantal kraskaarten per kassabon/factuur is 10.

Een tweede kans?

Wie geen prijs krast, krijgt een tweede kans op een set OPW-cadeaubonnen ter waarde van € 450,-, een set van € 300,- of een set van € 150,-. Daarvoor kan de klant zijn naam en 06-nummer op de achterzijde van het kraslot vermelden en die vóór 4 januari 2020 bij één van de inleverpunten in de OPW Kras & Win-bak doen. Die bakken staan bij Banketbakkerij Van den Berg (Koningin Wilhelminaplein 12), Burger boek en kantoor (Dorpstraat 39), Hema Waddinxveen (Promenade 3) en PLUS Zuidplas (Zuidplaslaan 184-186).
Prijswinnaars krijgen begin januari persoonlijk bericht. Hun namen worden via deze website en de Facebookpagina van Winkelen in Waddinxveen bekend gemaakt. De andere ingeleverde kraskaarten worden na de trekking vernietigd.

Waar te krijgen?

Deelnemers die OPW Kras & Winkaarten uitgeven zijn onder meer herkenbaar aan het affiche op hun raam en de naamsvermelding op deze website. Hieronder staan de verwijzingen van de winnende codes naar de prijzen en bijbehorende afhaaladressen. De prijzen kunnen daar tot en met 31 januari 2020 in ruil voor de winnende kraskaart worden afgehaald. Daarna vervalt het recht op die prijs.

OPW Kras & Winactie - de winnende codes & prijzen

Kraskaarten waarop een prijs is gevallen, zijn voorzien van een code die naar een OPW-lid en bijbehorende prijs verwijst. Dit OPW-lid stelt tegen inlevering van de kraskaart met daarop zijn code de gratis prijs ter beschikking aan de winnaar. Indien de winnaar niet over de originele kraskaart met code beschikt, vervalt het recht op zijn prijs. De prijs dient vóór 31 januari 2020 door de winnaar bij het OPW-lid te zijn afgehaald anders vervalt het recht op die prijs.

Klik hier voor het overzicht van codes-sponsoren-adressen-prijzen.

Typefouten en wijzigingen voorbehouden.

OPW Kras & Winactie - Algemene voorwaarden 2019

Klik hier om de PDF van de Algemene voorwaarden behorende bij deze actie te downloaden.