Waddinxveense ondernemers starten spaaractie om van te smullen.

Goods ’n Foods is de toepasselijke naam van de spaaractie waaraan ruim 70 winkels en 12 horecagelegenheden in Waddinxveen de komende tijd deelnemen. Klanten die in de periode van 3 april tot en met 31 augustus bij die winkels de ‘Goods’ kopen, ofwel de boodschappen doen, die krijgen per besteding van € 10,- een spaarzegel voor gratis heerlijke ‘Foods’ bij de horeca. Goods ’n Foods staat dus voor voordelig INkopen én lekker UITeten. Deelnemers zijn herkenbaar aan het Goods ’n Foodsaffiche bij hun voordeur of afrekenpunt. Gespaarde Goods ’n Foodszegels zijn tot en met 31 oktober 2017 bij de horeca te besteden.

Er valt al voordeel te behalen wanneer er 10 zegels op de Goods ’n Foodsspaarkaart zijn geplakt. Dat voordeel is per 10 oplopend tot en met 50 gespaarde zegels. Het varieert van bijvoorbeeld gratis koffie met gebak en korting op een menu tot en met een gratis diner. De 12 horecagelegenheden die klanten van de deelnemende winkels trakteren zijn: Akkeroord, Brasserie en Wijnbar Genieten, Domino’s, Grand Café Linq, Hotel Restaurant Waddinxveen, Nikko, Restaurant de Landerij, Restaurant Easy Dinner, Restaurant Paddle’s, Restaurant Scopri, Steakhouse ‘de Nesse’ en Verhage. Hun actuele aanbiedingen zijn vanaf 3 april via www.goodsnfoods.nl te vinden. Goods ’n Foodsspaarkaarten worden in Waddinxveen huis-aan-huis bezorgd en zijn bij alle deelnemende winkels en horecagelegenheden af te halen.

Welke Waddinxveense winkels nemen aan Goods ’n Foods deel? Wat zijn de adressen van de betreffende horecagelegenheden? Hoe werkt de spaaractie precies? Deze en ongetwijfeld andere vragen worden vanaf 3 april beantwoord op de website www.goodsnfoods.nl. Daarnaast worden geregeld berichten geplaatst op Facebook en via Twitter. Ook de adressen van die social media zijn dan eenvoudig via www.goodsnfoods.nl te vinden.
Goods ’n Foods 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Ondernemersfonds Waddinxveen. Dit fonds biedt financiële ondersteuning aan onder meer lokale ondernemers die gezamenlijk een project willen uitvoeren dat bijdraagt aan een optimaal ondernemers- en leefklimaat in Waddinxveen.

[Bij de foto’s: Lex Hofstra, wethouder Economische Zaken, plakt de allereerste Goods ’n Foodsspaarkaart vol.]