Tweede Goods ’n Foodsactie is gestart

Afgelopen vrijdag startte de tweede editie van de smaakvolle lokale spaaractie Goods ’n Foods. Wie tot en met 1 september 2018 in Waddinxveen de ’boodschappen’ die krijgt bij veel winkels in dit Gouwedorp per besteding va € 15,- een gratis spaarzegel. Voor een spaarkaart met daarop 10, 20 of 30 geplakte spaarzegels krijgt men tot en met 30 november 2018 korting op of zelfs gratis snacks, lunches of diners. Alle informatie en voorwaarden staan op www.goodsnfoods.nl.

Goods ’n Foods is de toepasselijke naam van de spaaractie waaraan ruim 70 winkels en momenteel 11 horecagelegenheden in Waddinxveen de komende tijd deelnemen. Het staat voor voordelig INkopen én UITeten. Alle deelnemers zijn herkenbaar aan het Goods ’n Foodsaffiche bij hun voordeur of afrekenpunt en naamsvermelding op de website.

Er valt dus al voordeel te behalen wanneer er 10 zegels op de Goods ’n Foodsspaarkaart zijn geplakt. Dat voordeel is per 10 oplopend tot en met 30 gespaarde zegels. Het varieert van bijvoorbeeld gratis koffie met appelgebak, korting op een gerecht tot en met een gratis diner. De actuele aanbiedingen van de deelnemende horecagelegenheden staan op website vermeld.

Goods ’n Foodsspaarkaarten worden in Waddinxveen en de gemeente Zuidplas huis-aan-huis bezorgd en zijn bij alle deelnemende winkels en horecagelegenheden af te halen. Deze spaaractie wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Ondernemersfonds Waddinxveen. Dit fonds biedt financiële ondersteuning aan onder meer lokale ondernemers die gezamenlijk een project willen uitvoeren dat bijdraagt aan een optimaal ondernemers- en leefklimaat in Waddinxveen.