Trekking hoofdprijzen volgt binnenkort

Op zaterdag 31 december vond de laatste trekking van dit jaar in het kader van de OPW-Eindejaarsactie plaats. De volgende winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen dat zij een OPW-cadeaubon van vijftig euro hebben gewonnen: Irene van Vliet ,Jane van Lienden, Jannie de Bruijn, Janny Osinga, Joop Boom, Menno van der Haven, mevrouw/meneer B. v. Kuijk, mevrouw/meneer F.J. van der Kroft, mevrouw/meneer H. Teekens, mevrouw/meneer P. Verstege, mevrouw/meneer R. Hellingman, mevrouw/meneer W. Oudijk, Mieke van der Poel, Wilma Dorrepaal en Wilmi Oosterom.

De allerlaatste trekking van deze Eindejaarsactie staat rond 7 januari 2017 gepland. Alle tot en met 4 januari ingeleverde kanskaarten doen mee aan de verloting van de drie hoofdprijzen, te weten OPW-cadeaubonnen ter waarde van 450, 300 en 150 euro.
Wie tot en met woensdag 4 januari 2017 voor minimaal € 10,- of een veelvoud van dat bedrag bij OPW-leden met een winkel of horecagelegenheid besteedt, maakt gratis kans op een van de hoofdprijzen. Klanten mogen zo vaak meedoen als zij willen! Deelnemende OPW-leden zijn herkenbaar aan de poster met daarop de kanskaart bij of op hun voordeur of kassa en de vermelding van hun adresgegevens op www.winkeleninwaddinxveen.nl.

Volledig ingevulde kanskaarten kunnen tot en met 4 januari worden ingeleverd bij Banketbakkerij Van den Berg (Kon. Wilhelminaplein 12), Burger Boekhandel en Kantoorvakhandel (Dorpstraat 39), Formido Deco Bouwmarkt (Noordkade 28-30), Hema (Promenade 3), Keurslagerij Peter Compeer (Groensvoorde 6), PLUS Zuidplas (Zuidplaslaan 184-186) en Spar Van den Bos (Brederolaan 5).